Gå til indhold

Nyhed -

A “Great Place to Work”

Prisen modtog GLS i går ved en festlig præmieoverrækkelse i Cirkusbygningen i København. I kategorien store virksomheder med flere end 500 medarbejdere, lykkedes det GLS at tage springet ind i top 5 over de mest attraktive arbejdspladser. I alt 128 virksomheder deltog i benchmarkundersøgelsen. Beslutningskriteriet var på den ene side den daglige personalepraksis hos GLS og på den anden side en anonym medarbejderundersøgelse. Centrale emner: Tiltro til samarbejdet, arbejdsmæssig udvikling og work-life balance.

Ens muligheder for alle

87 % af de adspurgte mente, at virksomheden er ”en god arbejdsplads“. GLS klarede sig især godt i forhold til ens behandling af medarbejderne. Mange medarbejdere er desuden glade for at gå på arbejde. De føler sig tilpas i jobbet og er stolte af deres arbejdsresultater.

Nøglefaktorer kvalificering og dialog

GLS rykker dermed seks pladser op ad stigen i forhold til sidste år. Vigtige årsager:

  • Det veludviklede tilbud om videreuddannelse til alle medarbejdere
  • Regelmæssige informationsarrangementer, organiseret af ledelsen i alle depoter
  • Personlig vidensdeling mellem medarbejdere fra med hinanden forbundne arbejdsområder

GLS anser benchmarkresultatet som et incitament til at fortsætte indsatsen for et godt arbejdsklima.

Emner

Tags


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00