Gå til indhold
Carsten får hjælp af sin kollega i sin elevtid.
Carsten får hjælp af sin kollega i sin elevtid.

Nyhed -

En god opskrift, en knivspids rejselyst og en bid af kagen

En god opskrift, en knivspids rejselyst og en bid af kagen

En god opskrift, lidt rejselyst og en bid af ”kagen”. Det er sikkert de færreste, der ved, at Danmark, Norge og Sverige faktisk er de eneste lande i verden, der har et ord for det at være glad på arbejde – nemlig: arbejdsglæde. I resten af verden er det et ukendt begreb. Det sætter det danske erhvervslivs muligheder i perspektiv. GLS Denmark prioriterer arbejdsglæde og -tilfredshed højt. Hvad er opskriften, og hvordan kommer det til udtryk? Det bidrager Carsten, Teamleder i GLS’ nye Aftersales gerne med sin forklaring på:

Opskriften der virker
Når jeg tager afsted mandag morgen, er jeg fuld af energi. Det er jeg, fordi jeg arbejder i en virksomhed, der tilgodeser mine personlige behov, og fordi jeg har en leder, der støtter mig i mit ønske om personlig og karrieremæssig udvikling. Jeg får løbende nye og spændende opgaver, og jeg føler, at jeg bidrager. Og sådan har det været hele vejen igennem mit hidtidige karriereforløb. Det er i bund og grund det, der er opskriften på arbejdsglæde - i hvert fald for mig.

Et klart bevis
Udvikling og støtte har også gjort, at jeg gennem min tid hos GLS har følt mig rustet til at stræbe efter mere. Jeg var 19 år, da jeg startede som handelselev i virksomheden, og gennem hele mit uddannelsesforløb blev jeg bakket op. Da jeg valgte speciale, fik jeg stillet alt, hvad jeg havde brug for, til rådighed af mine kompetente kollegaer i de forskellige afdelinger. Jeg blev mødt med respekt, støtte og frihed til at opnå det bedste resultat.

Den dag jeg blev færdigudlært, blev jeg fejret med gaver og blomster og fik hurtigt tilbudt jobbet som kørende GLS PakkeShop konsulent i distrikt Aarhus. Og kort tid efter dukkede en ny, spændende mulighed op: Salgsansvarlig for Fyn og de fynske øer. Jeg greb muligheden, fik jobbet, og jeg stortrivedes.

Panik kan også være sundt
Men succesen fik mig også til at gå lidt i panik. Jeg ville ikke gro fast for tidligt i min karriere, så jeg valgte at forlade GLS og fik arbejde i rejsebranchen, som destinationsguide i Grækenland og Spanien. Efter et års tid, og med en masse oplevelser og erfaringer i bagagen, vendte jeg hjem til Danmark igen. Da jeg, som min familie nok ville sige: langt om længe havde raset ud, var der ingen tvivl om, at et nyt job gerne måtte ligge i GLS, hvis det var muligt. De søgte - jeg søgte - og blev fastansat. Også denne gang blev jeg mødt med stor opbakning og respekt.

Nu har jeg været tilbage i folden siden begyndelsen af 2018 og har for nylig fået ansvaret for at oparbejde en helt ny afdeling – Aftersales – hvor jeg, sammen med mine top-motiverede kollegaer, skal fungere som ekspertbistand omkring produkter, services og salgsprocedurer til vores kunder og alle øvrige GLS-afdelinger. Igen får jeg mulighed for at bruge mine styrker, evner og talenter. Det får mig til at føle mig værdsat.

Når man er glad på sit arbejde, har man god energi med hjem. For mig er udvikling og udfordringer, sammen med en god work-life-balance, det vigtigste i min hverdag. Det får jeg til fulde i GLS, og det bekræfter min tro på, at min markedsværdi stiger på grund af det gode samarbejde med min arbejdsplads.

Emner

Tags

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark