Gå til indhold
GLS Denmark udvider kapaciteten

Nyhed -

GLS Denmark udvider kapaciteten

GLS Denmark øger kapaciteten ved at investere 120 millioner kroner til nye depoter i København og Odense. Derudover bygger virksomheden et stort nyt depot i Horsens. Målet er at fremtidssikre høj sorterings- og distributionskvalitet – også i højsæsonen.

I København og Odense har GLS Denmark taget to nye depoter i brug for at øge kapaciteten i området. Den nye 3.000 kvadratmeter store bygning i hovedstaden ligger kun 300 meter væk fra det eksisterende depot, med plads til håndtering af op til 20.000 pakker pr. dag.

I Odense flyttede GLS ind i et 3.200 kvadratmeter stort depot, med en samlet kapacitet på 25.000 pakker pr. dag. Det er en kapacitetsforøgelse på op til 70 procent. Derudover er GLS påbegyndt opførelsen af et nyt depot i Horsens. Det nye depot får en kapacitet på 25.000 pakker pr. dag og vil komme til at give en væsentlig støtte til depoterne i Kolding og Århus.

Emner

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.650 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.