Gå til indhold
GLS gør pakkelevering nemmere med ny app til chauffører

Nyhed -

GLS gør pakkelevering nemmere med ny app til chauffører

Med en ny GLS-app til chauffører, har GLS sørget for, at nye såvel som erfarne chauffører kan optimere deres rute og dermed sikre samme hurtige leveringstid, som afsendere og modtagere er vant til.

Med mere end 1.000 biler på vejene hver dag og et stigende antal pakker, der kun er steget endnu mere grundet Corona, kommer der løbende nye vognmænd og chauffører i GLS’ regi. Det betyder også chauffører, der ikke er rutinerede og - som udgangspunkt - vil tage længere tid om at levere pakker. For at fastholde den hurtige leveringstid, som GLS er kendt for, har GLS udviklet en app til GLS' eget univers, der skal hjælpe chaufførerne på vej. Løsningen har fået navnet GLS Maps.

Sidste år startede GLS udrulningen af nye og ’state of the art’ håndscannere, der er blevet chaufførernes faste følgesvend – fra læsning af bilen om morgenen, og til pakken er leveret på privatadressen eller i en GLS PakkeShop. De nye håndscannere og den nyudviklede app arbejder sammen om at skabe den bedste oplevelse for chaufføren og i sidste ende modtageren. Appen laver en rute ud fra de destinationer, som chaufføren har indtastet i sin håndscanner. Appen synliggør chaufførens rute visuelt på et kort, og gør det dermed nemmere at navigere på deres ruter.

Sikkerheden er altid af højeste prioritet hos GLS, så det er der selvfølgelig også tænkt på i udviklingen af den nye app. Appen skal således ikke betjenes under kørsel. Chaufføren indlæser 10 destinationer ad gangen, som bliver til en rute i appens kort. Ved den sidste af de 10 destinationer, skal chaufføren indlæse de næste 10 destinationer, mens bilen holder stille.

GLS arbejder hver dag på at skabe løsninger, der gør hverdagen nemmere – også for vores chauffører. Appen bliver dagligt anvendt af både nye og erfarne chauffører. Indtil videre har der kun været ros og positiv feedback fra chauffører, der glæder sig over appen og dens funktioner. 

Emner

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark