Gå til indhold
GLS hædres med CSRpeople-prisen

Nyhed -

GLS hædres med CSRpeople-prisen

Ved aktivt at arbejde med FN’s 8. verdensmål, har GLS for tredje år i træk vundet CSRpeople-prisen. Prisen gives til virksomheder der giver en håndsrækning til at mennesker kan lykkedes på arbejdsmarkedet. Med 9 depoter, +1.750 PakkeShops og 1.200 biler, er GLS en mangfoldig arbejdsplads der rummer alle mennesker, uanset kultur, nationalitet og køn.

Derfor er det med stor glæde og stolthed, at GLS Horsens-depotet, kunne tage imod prisen. GLS Horsens har i mange år haft et tæt samarbejde med Horsens Jobcenter. Her har specielt rekruttering af jobkandidater med specielle skånehensyn og opstart i et roligt tempo været en stor succes, med mange nye medarbejdere, der i dag har et godt job og fællesskab at stå op til.

Og som om én pris ikke skulle være nok, har GLS’ distributionspartner Øzbek Logistics, der kører for GLS også vundet CSRpeople-prisen for deres store arbejde.

Et socialt ansvar

GLS Denmark viser med sit sociale ansvar omverdenen, at de er meget mere end blot pakker. Med mantraet ”Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os”, arbejdes der aktivt på at bidrage til udviklingen af et bæredygtigt samfund. GLS arbejder bl.a. med fleksible rammer og bred hensyntagen i alle ansættelsesforhold. Medarbejdere i alle led skal opleve en høj grad af frihed under ansvar og medindflydelse i deres daglige arbejde.

GLS fokus på CSR er heller ikke gået ubemærket forbi. Beskæftigelsesministeriet har nemlig inviteret til et topmøde, hvor GLS skal være med i en dialog om hvordan virksomheder og personer med handicap kan være med til at minimere manglen på arbejdskraft.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark