Gå til indhold
GLS' nye website.
GLS' nye website.

Nyhed -

GLS lancerer ny, responsiv hjemmeside

Næste gang du besøger www.gls.dk, bliver du måske overrasket over, at intet ser ud som før. Efter mange måneders forberedelse kan vi endelig løfte sløret for vores nye hjemmeside, der skal tage godt imod de mange besøgende.

Modtager og afsender i centrum

Hvor den gamle hjemmeside, med sine efterhånden mange år på bagen, haltede på brugervenlighed og overskuelighed, bliver I som modtagere og afsendere sat i centrum med den nye hjemmeside. Med en overskuelig forside, bliver du hurtigt guidet hen til den information, som er relevant for dig, uanset om du besøger den på mobil, PC eller tablet.

Glæder du dig til at få din pakke og vil tjekke, hvor langt den er nået? Så kan du fra forsiden spore din pakke nemt og hurtigt.

Som YourGLS-bruger skal du også vænne dig til, at du ikke længere skal logge ind det samme sted, som du plejer. Login til YourGLS er flyttet op øverst i højre hjørne af siden.

Ventetid på telefonerne torsdag
Med et nyt website vil der muligvis komme bump på vejen, som skal løses. Derfor kan der torsdag forventes lidt kø på telefonerne, da vi skal hjælpe både afsendere og modtagere med spørgsmål angående hjemmesiden og dens funktioner.

Vi håber, at I bliver ligeså glade for den nye hjemmeside, som vi er.

Emner

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark