Få vores nyheder på mail

GLS lancerer ny, responsiv hjemmeside

Nyhed   •   Maj 12, 2020 14:40 CEST

GLS' nye website.

Næste gang du besøger www.gls.dk, bliver du måske overrasket over, at intet ser ud som før. Efter mange måneders forberedelse kan vi endelig løfte sløret for vores nye hjemmeside, der skal tage godt imod de mange besøgende.

Modtager og afsender i centrum

Hvor den gamle hjemmeside, med sine efterhånden mange år på bagen, haltede på brugervenlighed og overskuelighed, bliver I som modtagere og afsendere sat i centrum med den nye hjemmeside. Med en overskuelig forside, bliver du hurtigt guidet hen til den information, som er relevant for dig, uanset om du besøger den på mobil, PC eller tablet.

Glæder du dig til at få din pakke og vil tjekke, hvor langt den er nået? Så kan du fra forsiden spore din pakke nemt og hurtigt.

Som YourGLS-bruger skal du også vænne dig til, at du ikke længere skal logge ind det samme sted, som du plejer. Login til YourGLS er flyttet op øverst i højre hjørne af siden.

Ventetid på telefonerne torsdag
Med et nyt website vil der muligvis komme bump på vejen, som skal løses. Derfor kan der torsdag forventes lidt kø på telefonerne, da vi skal hjælpe både afsendere og modtagere med spørgsmål angående hjemmesiden og dens funktioner.

Vi håber, at I bliver ligeså glade for den nye hjemmeside, som vi er.