Gå til indhold
GLS passer godt på dine pakker med sikrede varevogne

Nyhed -

GLS passer godt på dine pakker med sikrede varevogne

Folk med lange fingre og en lidt for stor nysgerrighed om, hvad der mon gemmer sig i de brune pakker, har længe måtte se den anden vej, når de mere end 1.200 distributionsbiler fra GLS kommer kørende i det danske land. GLS har nemlig længe gået forrest i bekæmpelsen af tyveri fra distributionsbiler.

Med det høje fokus på varevognssikkerhed er det derfor også længe siden, at der er oplevet tyveri af GLS’ distributionsbiler. Når chaufføren parkerer sin bil for at levere pakker på en adresse, står distributionsbilerne stille og uden opsyn. Dette kan være fristende for en potentiel tyv. Men takket været de smarte sikkerhedstiltag har GLS gjort tyveri af pakker meget vanskeligt.

Udover adgangskontrol til bilerne - så GLS ved, hvem der har haft adgang til bilen og hvornår - er der også sørget for at minimere risikoen for, at fejl eller forglemmelser fører til stjålne pakker.

”For det første har vi sørget for, at man ikke kan hente pakker i ladet, så længe der er tænding på bilen. Det sikrer korrekt adfærd fra vores chauffører og minimerer miljøbelastning. Derudover låses ladet automatisk, når ladet lukkes og chaufføren tager sin nøgle med sig, og når ladet åbnes, låses førerhuset automatisk,” udtaler Jimmy Hansen, Manager Security hos GLS.

Varevognssikringen er blot et af mange tiltag, som GLS gør brug af, for at sikre de mange pakker, der håndteres i sorteringen hver eneste dag. Alt sammen bliver gjort for at gøre det så trygt som muligt at sende pakker med GLS.

”Vi tør godt sige, at vi er meget langt fremme med varevognssikring i forhold til udviklingen på markedet. Det er vigtigt for os, at vores afsendere og modtagere kan føle sig trygge, når de vælger GLS. Derfor betragter vi hver eneste pakke som en høj-værdi pakke, der skal sikres under samme tiltag - uanset hvad pakkens reelle værdi i virkeligheden er,” slutter Jimmy Hansen. 

Emner

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark