Gå til indhold
Eksempel på fyrværkeri beslaglagt i GLS' system
Eksempel på fyrværkeri beslaglagt i GLS' system

Nyhed -

GLS sætter hårdt ind over for fyrværkeri

Igen i år bliver der hos GLS sat hårdt ind mod fyrværkeri i pakkerne. Det er både ulovligt og farligt at sende pakker med fyrværkeri, og det er ikke tilladt at sende denne type varer med GLS.

Toldstyrelsen har allerede i årets første 10 måneder beslaglagt knap 600 kilo ulovligt fyrværkeri, oplyser de i en pressemeddelelse udsendt den 17. november 2020. Her opfodrer de til at vente med købet af fyrværkeri til de godkendte salgssteder i Danmark åbner den 15. december.

Indsatsen mod fyrværkeri bliver igen i år styrket af samarbejdet med GLS. Med klare retningslinjer for håndtering af denne type pakker, bliver der hvert år beslaglagt store mængder ulovligt fyrværkeri hos GLS. Og i år er ingen undtagelse. Rekorden er på en to ugers periode 92 kilo fyrværkeri-pakker.

”Vores medarbejdere er vant til at håndtere denne type pakker og ved, hvad de skal kigge efter og hvordan de skal håndtere dem”, fortæller Director Operations Henrik Nyegaard.

De pakker, der bliver taget ud af distributionen - enten af GLS-medarbejderne eller af Toldstyrelsen - bliver stillet forsvarligt til side og Politiet kontaktes. Ifølge Toldstyrelsen kan disse sager resultere i bødestraf.

”Vi er meget glade for vores samarbejde med Toldstyrelsen, Politi og Sikkerhedsstyrelsen. Med dette tætte samarbejde sikrer vi indsatsen mod fyrværkeri i vores system og vores medarbejderes sikkerhed”, slutter Henrik Nyegaard. 

Emner

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relaterede nyheder

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark