Gå til indhold
Foto: Toldstyrelsen
Foto: Toldstyrelsen

Nyhed -

GLS skærper kontrollen med ulovligt fyrværkeri

Kolding, den 11. december 2019.

Toldstyrelsen beslaglægger hvert år store mængder ulovligt fyrværkeri på vej til Danmark fra udenlandske webshops.

GLS Denmark understreger på det kraftigste, at det IKKE er tilladt at sende fyrværkeri med GLS, og at der samarbejdes tæt med de danske toldmyndigheder, for sammen med medarbejderne at kontrollere og afdække eventuelle ulovlige forsendelser af enhver art.

I år har myndighederne, ifølge en pressemeddelelse udsendt af Toldstyrelsen den 20. september, fået endnu en vigtig ressource til hjælp til afsløring af ulovligt pakkeindhold: Verdens første mobile pakkescanner med dual-view teknologi.

I GLS er alle medarbejdere grundigt instruerede i, hvordan de skal forholde sig, hvis der opstår mistanke om pakker med ulovligt indhold. Ligesom der foreligger faste procedurer for håndteringen heraf.

Opdager GLS f.eks fyrværkeri i pakker orienteres Toldstyrelsen løbende.

GLS har til dato konfiskeret 109 pakker i 2019 med ulovligt indhold.

Emner


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relaterede nyheder