Gå til indhold
GLS støtter op om de nye Corona-restriktioner

Nyhed -

GLS støtter op om de nye Corona-restriktioner

De nye udmeldinger fra Regeringens side for at mindske smittespredningen bliver naturligvis efterlevet hos GLS. Det er dog ikke uden bekymring, da den travleste tid i pakkedistributionsbranchen nu skal afvikles med luftmæssig forhindring for næse og mund. 

Alle GLS-chauffører skal pr. 29. oktober og frem til den 2. januar 2021 anvende mundbind eller visir ved levering og afhentning af pakker indendørs. Det betyder, at GLS - i takt med at mængden af pakker stiger markant - skal begrænse friheden for deres chauffører.

Om chaufføren anvender mundbind udendørs, vil GLS lade være op til den enkelte chauffør. Dog vil vi efterleve modtagers eller kundens ønske, såfremt de ønsker, at vi benytter mundbind i den enkelte situation.

”Vi har sendt de nye retningslinjer ud til alle led af vores distribution og sikret, at der foreligger værnemidler i alle GLS’ distributionsbiler og de benyttes”, fortæller Director Operations Henrik Nyegaard. ”Men det bekymrer mig, at vi skal benytte denne forhindring i vores kommende højsæson, hvor vi oplever vores absolut travleste periode på året,” fortsætter han.

Det er ikke ukendt for nogen, der har anvendt mundbind eller visir gennem en længere periode, at det ikke er videre behageligt, og det hindrer normal vejrtrækning. Kombineret med den højere temperaturforskel inde og ude, der er kendetegnende for den kommende periode, bliver det ikke en kærkommen retningslinje.

Det er slet ikke til diskussion, at GLS skal efterleve denne retningslinje og selvfølgelig støtter GLS op om at mindske smitten i Danmark.

”Hensynet til det danske samfund skal i denne situation sættes højere end hensynet til det enkelte individ, men der er ingen tvivl om, at medarbejdertrivslen ikke stiger med dette tiltag,” slutter Henrik Nyegaard. 

Emner


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00