Gå til indhold
Godt tiltag er kommet for at blive - GLS Fuldmagt

Nyhed -

Godt tiltag er kommet for at blive - GLS Fuldmagt

Hvad sker der, når butikker og storcentre lukker ned? Når det pludselig kan indebære en helbredsrisiko at handle i supermarkedet eller gå på apoteket?

GLS’ erfaring er, at noget af danskernes dagligdagshandel flytter over på de online platforme. Og nye typer for kontaktløs levering skal opfindes meget hurtigt.

Hvad så når butikker og storcentre åbner igen? Eller når vi igen bliver bedt om at arbejde hjemmefra?

Så har nogle danskere vænnet sig til, hvor nemt og enkelt det er at få leveret sine varer og nyanskaffelser direkte ved døren og fortsætter med det i nogen grad.

GLS lancerer derfor en portal til bestilling af en fast fuldmagt, så modtagerne kan få leveret lige til døren uden at skulle være tilstede for at kvittere for pakkerne - og uden at komme i kontakt med hverken scanner eller andre mennesker.

”Vi erfarer, at forbrugerne i vid udstrækning har holdt fast i at få leveret flere typer varer direkte hjem, selvom Danmark er åbnet for handel og shopping. Det øger mængden af leveringer på private adresser, og behovet for at kunne levere pakkerne i første forsøg er derfor steget markant”, fortæller Karsten Klitmøller, Direktør for GLS Denmark.

Nødvendigheden af at kunne levere forsvarligt uden kvittering gør, at nogle boligtyper ikke er velegnede til denne type levering. Specielt ved etageejendomme er denne model ikke optimal, da mange personer har adgang til pakken, indtil den bliver taget inden for hjemmets fire vægge.

Gælder også levering til erhverv

En fast fuldmagt med GLS er også et godt alternativ, når leveringen skal ske til en butik eller et lager.

Hvad enten ønsket er at undgå forstyrrelse i betjeningen af sine kunder, for at skulle kvittere for en pakke eller det er at skærme sine medarbejdere for eksterne kontakter på arbejdspladsen, så løser en fast fuldmagt begge behov.

”Mange virksomheder ønsker ikke, at deres medarbejdere skal i tæt kontakt med eksterne og vælger derfor, at GLS skal scanne en fuldmagt som bevis for levering. Det gør vi gerne, da det også skærmer vores chauffører og fastholder en høj leveringskvalitet”, slutter Karsten Klitmøller.

Du kan nemt bestille en fast fuldmagt på gls.dk/fuldmagt - det eneste du skal bruge er dit NemID. 

Emner


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00