Gå til indhold
Kænguruen der fik 11.000 søskende!

Nyhed -

Kænguruen der fik 11.000 søskende!

Den kendte kænguru var Pakke-Trans A/S. De nye forældre: Royal Mails internationale pakkeorganisation General Parcel, i dag GLS Group. Pakke-Trans’ daværende direktør sagde bl.a. ordene: Det Internationale tilhørsforhold er af største vigtighed for os i bestræbelserne på at sikre fortsat vækst. Og medarbejderne vil altid være vores vigtigste aktiv. Han havde ret. GLS Denmark har siden været i konstant vækst og kan i dag fejre 20 års jubilæum som én af Danmarks mest kendte pakkedistributører, i et stærkt, fintmasket, internationalt netværk.

Forbindelse til hele verden

Både GLS Denmark og GLS Express er en del af GLS Group, der har hovedsæde i Amsterdam. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande i Europa og er endvidere tilstede i Canada og på USA’s vestkyst. Samlet set leverer de pakkedistributionsløsninger til mere end 200.000 kunder. Koncernen er også forbundet med hele den øvrige verden via kontraktlige aftaler. I dag råder GLS over 70 centraler og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Antallet af medarbejdere tæller omkring 19.000. Via det vejbaserede netværk sørger ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls i dag for transport af mere end 630 mio. pakker. Koncernens omsætning nåede i regnskabsåret 2018/19 en omsætning på 3,3 mia. euro.

Stigende vækst, løbende investering og medarbejderne i centrum

I GLS Denmark beskriver flere pakker, flere ansatte og større overskud virksomhedens fortsat positive udvikling. Det er især antallet af pakker, genereret af den stadig stigende internethandel, der her gør sig gældende. I dag har GLS mere end 1.600 PakkeShops fordelt over hele Danmark. Disse er et velkendt bindeled imellem virksomhedens webshop-kunder og den private forbruger.

For fortsat at leve op til både kundernes og pakkemodtagernes krav til endnu højere leveringskvalitet, vedtog virksomheden allerede i slutningen af 2017 en langsigtet vækstplan med et budget på 100 mio. kr. Planen har foreløbig resulteret i et nyt depot i København, nye og større faciliteter i Odense samt et nyt depot i Horsens.

”Når virksomheden vækster, skal medarbejderne også kunne følge med, ellers hænger tingene ikke sammen. De skal have adgang til de rigtige redskaber og have mulighed for at udvikle sig både personligt og kompetencemæssigt. Det er vigtigt for at have et stærkt fundament at bygge på - også i fremtiden, og vi ved af erfaring, at det virker”, siger Karsten Klitmøller, General Manager i GLS Denmark. I 2019 afholdt GLS Academy 10 kurser for ledere og administrativt personale samt unik, skræddersyet e-learning for alle timelønnede medarbejdere. Uddannelsestilbuddene fortsætter i 2020. GLS fik i både 2017 og ’18 topplaceringer blandt Danmarks 10 bedste arbejdspladser, og blev i 2019 hædret af Jobindex for at være den 2. bedste arbejdsplads i en jobglæderapport* udarbejdet omkring Transport- og logistikbranchen.

Vi skriver nu 2020. Og 20 år efter starten på GLS-eventyret er kvalitet, udvikling og vækst, på basis af et stærkt fundament med medarbejderne i centrum, fortsat blandt de vigtigste fokusområder i GLS.

*Jobglæderapport-2019 udgivet af Jobindex

Emner

Kategorier

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS

Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark