Gå til indhold
Steen Ravnsbæk Kristensen glæder sig til sammen med en stærk organisation at overtage stafetten og fortsætte den positive udvikling GLS Denmark er inde i.
Steen Ravnsbæk Kristensen glæder sig til sammen med en stærk organisation at overtage stafetten og fortsætte den positive udvikling GLS Denmark er inde i.

Nyhed -

Karsten Klitmøller giver stafetten videre

Efter 13 år som Administrerende Direktør for GLS Denmark har Karsten Klitmøller valgt at træde tilbage og overdrage stafetten til Steen Ravnsbæk Kristensen, der i dag er Finance Director for GLS.

Karsten Klitmøller har siden 2008 udviklet GLS fra en klassisk transportvirksomhed til en moderne distributionsvirksomhed. Helt fra starten har Karsten Klitmøller haft stor fokus på innovation og organisationsudvikling. Med Karsten bag rattet er det lykkedes at professionalisere GLS med værdier som ordentlighed og kvalitet i højsædet. GLS har i flere år ligget helt i top som en af Danmarks bedste arbejdspladser med godt samarbejdsklima og høj medarbejdertilfredshed.

Karsten Klitmøller har været branchens foregangsmand på mange områder. Det var med ham i spidsen, at GLS udviklede PakkeShop konceptet i Danmark, introducerede certificeringsordning for vognmænd og chauffører, og gennem de seneste år har bæredygtighed haft naturlig fokus.

Om timingen siger Karsten Klitmøller: ”GLS står utrolig stærkt på både BTB og BTC markedet.

Vi har en stærk ledelse, dygtige og motiverede medarbejdere og branchens mest effektive og moderne produktionsapparat. Vi er helt klar til et nyt kapitel, hvor vi sætter endnu mere fokus på kvalitet, bæredygtighed, digitalisering og organisationsudvikling. Vi har taget kvantespring på området, bl.a. forårsaget af corona, og jeg synes, det er et godt tidspunkt at give stafetten videre. Det glæder mig meget, at det er Steen, der overtager. Vi har haft et tæt og godt samarbejde gennem 11 år, og han kender både forretningen og kulturen ud og ind.”

Saadi Al-Soudani, Group Area MD for GLS følger op: ”Ingen kan være i tvivl om, at Karsten har en stor del af æren for, at GLS Denmark i dag står stærkere end nogensinde. Det har været en fornøjelse at følge udviklingen, og vi kan kun sige tak for en kæmpe indsats. Det er samtidig en stor glæde, at vi har kunnet finde hans afløser internt, og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet med Steen Ravnsbæk Kristensen. ”

Finance Director Steen Ravnsbæk Kristensen overtager posten officielt efter Karsten Klitmøller 1. oktober 2021.

Steen Ravnsbæk Kristensen glæder sig til sammen med en stærk organisation at overtage stafetten og fortsætte den positive udvikling GLS Denmark er inde i, og udtaler: ”Vi har et stærkt fundament og har alle muligheder for også i fremtiden at sætte nye standarder inden for pakkedistributionsmarkedet, hvor innovative løsninger, digitalisering og bæredygtighed er i højsædet.”

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark