Gå til indhold
Nye uniformer til GLS-chaufførerne

Nyhed -

Nye uniformer til GLS-chaufførerne

For at højne sikkerheden og fastholde en ensartet profil på tværs af de 9 nationale depoter og de mange chauffører, der dagligt leverer pakker i Danmark, opdaterer GLS deres uniformer. Med nye sikkerhedstiltag er det muligt for chaufførerne at levere pakker på arbejdspladser, hvor arbejdstilsynet kræver Klasse 1-, 2- eller 3-reflekstøj.

Chaufførerne kan vælge Klasse 1 bukser og shorts, som har fået flere praktiske lommer med og uden lynlås end tidligere, samt mulighed for at påsætte hængelomme, så der er plads til deres håndscanner og andet udstyr. Derudover tilbydes de en Klasse 3-vest.

For at højne komforten mest muligt, har GLS valgt ikke at tilbyde Klasse 3-jakker, T-shirts og trøjer, men i stedet valgt vest og bukser. Det fravalgte tøj bliver nemlig hurtigere slidt og er desuden knap så behageligt at have på.

De nuværende uniformer bliver løbende udfaset i takt med, at uniformerne bliver slidte og kasseres. Den gradvise udfasning er valgt for at skabe så bæredygtig en udskiftning af uniformer som muligt.

Flere chauffører har hjulpet med at teste de nye uniformer, og feedbacken har været positiv. De nye hængelommer, der kan vælges til bukserne, er blevet budt glædeligt velkommen og muligheden for at vælge shorts på de varmeste dage er et tiltag, der bliver taget godt imod. Derudover bliver de nye uniformer rost for at være mere slidstærke og for at tørre hurtigere.

De nye uniformer er OEKO-TEX certificerede, hvilket gør uniformerne allergi-venlige og sikrer, at al lovgivning bliver overholdt i forhold til potentielt kræftfremkaldende farvestoffer og nikkel i knapper og lynlåse.

Den blå GLS-farve vil stadig være fremtrædende, så man aldrig er i tvivl om, at det er en GLS-chauffør, der henter eller leverer pakken.

GLS ser frem til, at de nye uniformer kan blive set i gadebilledet samt af de mange modtagere og afsendere i hele Danmark.

Emner

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark