Gå til indhold
Vi kan næsten ikke være her

Nyhed -

Vi kan næsten ikke være her

Med en ny julefilm fra GLS sætter Danmarks foretrukne pakkeleverandør i år scenen og fortæller ærligt om de mange pakker i årets travleste tid. 

Efter tidligere år at have personaliseret pakkerne med både triste og glade følelser, vælger GLS i år en anden tilgang til kommunikationen i juletiden. ”Vi tager bladet fra munden og fortæller åbent og direkte, at vi forventer rigtig mange pakker. Specielt i vores mere end 1.650 PakkeShops på landsplan vil vi opleve stor travlhed frem til jul,” fortæller Marianne Jensen, Manager Communications hos GLS Denmark.

Hen over året har GLS set en stigning af pakkevolumen i takt med øgede restriktioner for at minimere smittespredning af COVID-19 i Danmark. Denne stigning i antal pakker vil fortsætte ind i julehandlen med de seneste retningslinjer fra regeringens side. GLS har tidligere informeret om gode råd til at undgå smittespredning ved afhentning af pakker, men nu skal julestemningen også sættes i gang.

”Scenariet i filmen er, at GLS hjælper julemanden, som har meget travlt i år. Han afleverer dog en del flere pakker, end vi havde forventet og det resulterer i en meget fyldt GLS PakkeShop. Med et nærmest panisk glimt i øjet får vi på humoristisk vis fortalt, at vi næsten ikke kan være her,” slutter Marianne Jensen.

Filmen bliver lanceret på de sociale medier og lagt tilgængelig i GLS’ PakkeShop-portal, så de kan benytte den i deres lokale kommunikation. GLS håber på, at mange vil dele filmen i den gode ånd, den er produceret og dermed være med at til få budskabet til at nå langt ud. 

Du kan i bunden af denne side downloade filmen eller se den på GLS' LinkedIn

Emner


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relateret materiale