Gå til indhold
Et element fra dette års GLS julekampagne
Et element fra dette års GLS julekampagne

Nyhed -

”Yai! Nu er jeg her – kommer du og henter mig i dag?”

- siger den lille pakke til sin modtager i dette års GLS-julekampagne, der også i 2019 sætter fokus på tidlig afhentning af pakker. En opfordring til forbrugerne om at bestille julegaver i god tid, og en appel om at hente deres pakker i GLS' PakkeShops, så snart de modtager besked om, at de ligger klar. Fordi virksomheden har erfaring for, at dette er en jule-hjælp til selvhjælp.

Sidste år steg antallet af pakker til private i december med ca. 25 % af virksomhedens samlede pakkevolumen, sammenlignet med året før. Og allerede nu, med omkring 4 uger til jul, mærker man, at julehandlen for alvor er i gang. Derfor forventer man også i år, at have et rekord stort antal julepakker til distribution igennem GLS-netværket. Og det giver ekstra travlhed ude i GLS’ PakkeShops, da rigtig mange af disse pakker, bliver bestilt til levering direkte i en PakkeShop.

Derfor opfordrer pakkerne i GLS’ jule-kampagne også i år venligt til, at forbrugerne henter dem rigtig hurtigt. Det er med til at skabe luft til flere pakker i PakkeShoppen, som igen betyder, at endnu flere julegaver kan finde vej til deres plads under juletræet i god tid.

GLS har også i 2019 forberedt sig grundigt til årets travleste tid. ”Pakker til tiden og med god kvalitet er vores største ambition, også i højsæsonen”, siger Karsten Klitmøller, General Manager i GLS Denmark, og fortsætter: ”Og vi bestræber os på at udvikle vores virksomhed løbende, så vi altid er klar til at møde kundernes krav og forventninger på tværs af hele forretningen. Og helt konkret har vi i 2019 udvidet vores sorteringskapacitet med bl.a. et helt nyt depot i Horsens og udbygget vores i forvejen store depot i København”. Derudover har virksomheden mere end 1.600 PakkeShops fordelt i hele Danmark.

GLS Kundeservice sidder klar ved mail og telefon for at hjælpe kunderne: Alle hverdage fra kl. 8.30-20.00 og alle lørdage fra og med den 30. november - 21. december fra kl. 8.00-17.00.

”Vi tror på, at pakkemodtagerne ser fordelene ved at hente deres pakker i god tid, og vi oplever heldigvis, at de ofte har stor forståelse for den ekstra travlhed – også på vores telefoner. Men det forudsætter til gengæld, at vi gør vores allerbedste for at give dem en god oplevelse igennem hele systemet”, slutter Karsten Klitmøller, med ønsket om en god jul til alle.

Emner

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.650 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.