Gå til indhold
GLS' nye depot nord for Horsens, tæt på motorvej E45
GLS' nye depot nord for Horsens, tæt på motorvej E45

Pressemeddelelse -

GLS åbner sit første depot i Horsens

Kolding, 1. juli 2019. GLS Denmark har i dag taget sit nye depot i Horsens i brug, og pakkedistributørens netværk vokser dermed fra otte til ni depoter. Nybyggeriet til 43 mio. kr. er en del af et større, dansk investeringsprogram.

Det nye depot skal direkte servicere en del af vækstområderne syd for Aarhus til og med Vejle og rykker dermed endnu tættere på kunderne. Det er samtidig også en udvidelse af den totale kapacitet i Syd- og Østjylland, der i forvejen dækkes af bl.a. hub’en i Kolding og depotet i Aarhus.

"Vores investering på 43 mio. kroner i dette nye, store depot i Østjylland er en vigtig del af vores landsdækkende udvidelse af GLS-netværket i Danmark", fortæller Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark. "Depotet er med til at sikre optimal sorteringskapacitet og fortsat give vores kunder den bedste kvalitet, også ved yderligere vækst."

Fremtidssikret og med perfekt beliggenhed

Op til 25.000 pakker vil hver dag blive leveret ud fra de 3.200 kvadratmeter i Horsens, hvor 81 porte og en optimal opdeling af depotet bidrager til effektive arbejdsprocesser. Depotet er ligeledes fremtidssikret til yderligere vækst, bl.a. grundet gode udvidelsesmuligheder.

Det nyeste inden for alarm- og sikkerhedsteknik i og omkring bygningerne samt en ekstra adgangskontrol, som alle køretøjer skal passere, er med til at beskytte både pakker og ansatte.

Depotet ligger ideelt placeret i industrikvarteret nord for Horsens, hvorfra der blot er få minutters kørsel til E45, og Kolding, Odense og Aarhus kan nås inden for en time.

Gode arbejdsbetingelser for de omkring 100 nyansatte

Det nye depot tilbyder en lang række jobs med gode arbejdsbetingelser. Medarbejdere, distributionspartnere og chauffører kan glæde sig over ergonomisk afstemt pakkehåndtering, mindre varmetab ved læsning og losning af bilerne, især i de kolde måneder, samt 550 kvadratmeter lyse og moderne kontorfaciliteter.

Program sikrer kvaliteten

GLS Denmark begyndte i 2017 et investeringsprogram for at sikre bæredygtig kapacitet over hele landet til de hurtigt voksende pakkemængder. Udover depotet i Horsens har GLS også bygget et nyt depot i Odense til erstatning for det gamle. København er blevet udvidet to gange og har fået yderligere et depot. Flere depoter er blevet moderniseret og udvidet og yderligere projekter er på tegnebrættet.

Yderligere informationer: gls-group.eu

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

GLS Denmark A/S Tlf. +45 76 33 11 00 presse@gls-denmark.com

Emner


GLS Denmark og GLS koncernen -

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa.

GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V. (med hovedsæde i Amsterdam). GLS leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 200.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende inden pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Koncernen er også til stede i Canada og på USA’s vestkyst. GLS råder over ca. 70 centrale og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Omkring 19.000 medarbejdere, ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2018/19 transporterede GLS 634 mio. pakker og opnåede en omsætning på 3,3 mia. euro.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark