Gå til indhold
Hver uge trækker GLS 25 vindere af præmien, som består af Summerbird Organic Christmas Collection og brætspillet HINT Go.
Hver uge trækker GLS 25 vindere af præmien, som består af Summerbird Organic Christmas Collection og brætspillet HINT Go.

Pressemeddelelse -

GLS afholder julekonkurrence: Vind præmier, når du henter din pakke inden for 24 timer

Når årets julegaver skal hentes i en GLS PakkeShop, er det en fordel at være hurtig. Henter du den inden for 24 timer, deltager du automatisk i lodtrækningen om præmier, der inviterer til julehygge.

Hos GLS Denmark forbereder de sig hvert år på de øgede pakkemængder forbundet med Black Friday og julen ved at indsætte ekstra ressourcer i alle distributionscentre og udvide deres åbningstider i kundeservice.

I år ledsages de sædvanlige forberedelser af et nyt tiltag, der belønner de hurtige. Alle, der henter deres pakke inden for 24 timer, deltager automatisk i konkurrencen om en julepakke. Hver uge op til jul trækker GLS 25 vindere af præmien, som består af Summerbird Organic Christmas Collection og brætspillet HINT Go. Konkurrencen løber fra d. 22. november til og med 20. december.

Hver pakke, der bliver hentet inden for 24 timer, tæller som et lod i konkurrencen. Pakkedistributøren håber, at det kan sprede juleglæde og samtidig gøre plads til alle julegaverne i deres mere end 1.700 PakkeShops.

- Vores kunder kan gøre sig selv og hinanden en stor tjeneste op til jul ved at hente deres pakker så hurtigt som muligt. Det er nemmere for medarbejderne at finde dem, når PakkeShoppen ikke er fyldt med uafhentede pakker. Det sikrer samtidig, at ens næste pakke også kan få en plads i den lokale PakkeShop, siger Steen Kristensen, Managing Director i GLS Denmark A/S.

GLS leverer 99 % af pakkerne dag-til-dag. Det gælder også i højsæsonen, hvor de sidste år kunne berette om en stigning i dag-til-dag leveringer på 0,3 procentpoint sammenlignet med deres gennemsnit for 2022.

Læs mere om konkurrencen her.

Emner

Kategorier


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er blandt de største pakkedistributører i Danmark inden for national og international pakkedistribution og kurérkørsel. Selskaberne er en del af GLS Group, der dækker mere end 40 lande i henholdsvis Europa og Nordamerika.

Under mantraet ”Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os” leverer GLS hele pakken. Innovative løsninger til B2B og B2C, herunder flere e-handelsløsninger, mere end 1.700 PakkeShops fordelt over hele landet og dag-til-dag levering med 99 procents leveringssikkerhed i Danmark. Mantraet gælder også for virksomhedens mere end 1.200 medarbejdere, som løfter hinanden til nye niveauer – fagligt såvel som personligt.

GLS-koncernen klimakompenserer for sin samlede CO2-udledning, indtil de når deres mål om nulemission senest i 2045.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark