Gå til indhold
GLS Denmarks ledelse med General Manager Karsten Klitmøller i midten forrest.
GLS Denmarks ledelse med General Manager Karsten Klitmøller i midten forrest.

Pressemeddelelse -

GLS Denmark blandt Danmarks bedste arbejdspladser

GLS Denmark blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Kolding, den 15. november 2017. Tirsdag aften blev GLS Denmark igen kåret til den femte bedste arbejdsplads i Danmark i kategorien Store Arbejdspladser. Det er Great Place to Work, der står bag kåringen, som foregik i Cirkusbygningen i København.

Set i lyset af de turbulenser, der har været på pakkemarkedet i løbet af det seneste år, så var det ikke selvsagt, at GLS Denmark igen skulle være blandt top fem i 2017.

- Med de udfordringer pakkemarkedet har stået og står overfor, så var vi på ingen måde sikre på, at vores medarbejdere for andet år i træk ville sende os op blandt top fem i Danmark. Hos GLS Denmark er vi utrolig stolte over det skulderklap, vi har fået af vores medarbejdere, siger General Manager Karsten Klitmøller fra GLSDenmark.

Udnævnelsen sker nemlig på baggrund af GLS’ egen medarbejderundersøgelse, hvor 88,3% af medarbejdere har svaret, og hvor tilfredshedsscoren lå på hele 86% - en fremgang på 4%-point i forhold til sidste år. Medarbejderundersøgelsen tager afsæt i Great Place to Works rammer.

- Vi blev en del af Great Place to Work for nogle år siden, da vi gerne ville vide, hvor vi lå i forhold til andre danske virksomheder i vores størrelse, når det gælder en god arbejdsplads. Det var og er stadig en god ramme for os til at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør – og ikke mindst hvad vi skal have yderligere fokus på, siger KarstenKlitmøller.

Styrket samarbejde

Igen i år har medarbejderundersøgelserne peget på konkrete fokusområder, som GLS Denmark ønsker at arbejde målrettet med i løbet af det kommende år. Sidste år var et af fokusområderne at styrke samarbejdet på tværs af afdelingerne. Der er nu mundet ud i et større vidensdelingsprogram, hvor indsatsen allerede bærer frugt i år, da medarbejderundersøgelsen netop viser en fremgang på området.

- Og det er jo netop dét, der giver mening for os – at vi sammen med vores medarbejdere kan afdække udfordringer og sammen kan finde løsningerne, der rent faktisk fungerer og gør vores hverdag bedre, siger KarstenKlitmøller.

Hvilke fokusområder 2018 byder på hos GLS Denmark er endnu ikke endeligt fastlagt, og derfor heller ikke offentliggjort, men at kåringen til den femte bedste arbejdsplads i Danmark ikke er en sovepude, er hverken medarbejdere eller ledelse hos GLS Denmark i tvivl om.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

GLS Denmark A/S Telefon 76 33 11 00 presse@gls-denmark.com

Fakta – GLS Denmark

GLS Denmark er en af Danmarks største pakkedistributører og beskæftiger over 1.800 personer over hele landet. GLS Denmark er ejet af Royal Mail.

Fakta – Danmarks Bedste Arbejdsplads

Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2017 blev offentliggjort den 14. november 2017 ved en festlig prisoverrækkelse i Cirkusbygningen. Kåringen er den 17. i rækken, og igen i år er der tale om arbejdspladser, hvor arbejdsglæden er helt i top.

Danmarks Bedste Arbejdspladser offentliggøres i tre kategorier: Mindre Arbejdspladser (20-49 medarbejdere), Mellemstore Arbejdspladser (50-499 medarbejdere) og Store Arbejdspladser (flere end 500 medarbejdere).

Emner

Kategorier


GLS Denmark og GLS koncernen -

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa.

GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V. (med hovedsæde i Amsterdam). GLS leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 200.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende inden pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Koncernen er også til stede i Canada og på USA’s vestkyst. GLS råder over ca. 70 centrale og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Omkring 19.000 medarbejdere, ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2018/19 transporterede GLS 634 mio. pakker og opnåede en omsætning på 3,3 mia. euro.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark