Gå til indhold
GLS Denmark nu GDP-certificeret

Pressemeddelelse -

GLS Denmark nu GDP-certificeret

GLS Denmark nu GDP-certificeret

  • Godkendt til transport af humanmedicinske produkter
  • Kvalitet, sikkerhed og hygiejne under pakketransporten
  • Certificeret til ikke-temperaturfølsom transport

Kolding, 7. november 2017. Som en af de første pakke- og ekspresserviceudbydere i Danmark blev GLS i slutningen af oktober certificeret i henhold til retningslinjerne for Good Distribution Practice (GDP). Certificeringen bekræfter, at GLS opfylder de høje krav til en sikker, hygiejnisk og produktegnet udbringning af lægemidler.

”At vi nu er GDP-certificeret baner vejen for nye, branchespecifikke aftaler”, siger Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark. ”Medicinal- og farmaindustrien har kun ganske få logistikløsninger at vælge imellem – og vi er glade for, at vi nu kan tilbyde dem denne service.”

Godkendt til levnedsmidler og lægemidler

Det er det internationalt anerkendte certificeringsorgan DQS, der har bekræftet, at processerne overalt i GLS Denmark er i overensstemmelse med GDP-kravene. GLS Denmark blev allerede i 2015 godkendt til transport af fødevarer (dog ikke let fordærvelige fødevarer) og opfyldte dermed hygiejnekravene for køretøjer, personale og depoter. Efterfølgende har GLS tilpasset nogle af processerne samt dokumentationen, og man har gennemført uddannelse af alle de medarbejdere og distributionspartnere, der er involveret i transporten. ”Og det kommer alle vores kunder til gode”, fortæller Karsten Klitmøller. ”For på den måde har vi gjort vores distribution endnu mere sikker og mere gennemskuelig.”

Godkendt kvalitet – også internationalt

GDP-kravene gælder for engroshandel med medicinalvarer og farmaceutiske produkter over hele EU. GLS’ GDP-certificering dækker alle ikke-temperaturfølsomme transporter, og GLS kan desuden garantere distribution af produkter, som virksomhederne leverer i godkendt termoemballage, indenfor 24 timer. Med en korrekt emballering er det derfor også muligt at levere temperaturfølsomme produkter med GLS i overensstemmelse med GDP.

GLS er ligeledes GDP-certificeret i Tyskland, Frankrig og Irland, og yderligere lande er på vej. GLS koncernens kvalitets- og miljøstyringssystem er i hele Europa certificeret iht. ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

Mere info: gls-group.eu

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

GLS Denmark A/S Telefon +45 76 33 11 00 info@gls-denmark.com

Emner

Kategorier


GLS Denmark og GLS koncernen -

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa.

GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V. (med hovedsæde i Amsterdam). GLS leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 200.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende inden pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Koncernen er også til stede i Canada og på USA’s vestkyst. GLS råder over ca. 70 centrale og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Omkring 19.000 medarbejdere, ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2018/19 transporterede GLS 634 mio. pakker og opnåede en omsætning på 3,3 mia. euro.

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark