Gå til indhold
GLS Group har endnu en gang opnået EcoVadis sølvstatus

Pressemeddelelse -

GLS Group har endnu en gang opnået EcoVadis sølvstatus

  • Gen-certificering fra uafhængig leverandør af bæredygtighedsundersøgelser
  • GLS blandt de bedste seks procent af de vurderede firmaer

Amsterdam d. 23 juni 2020. For anden gang er GLS Group blevet præmieret med sølvstatus i EcoVadis bæredygtighedsundersøgelse. I processen har pakkedistributøren forhøjet sin vurdering til et total på 65 points. 

“Miljømæssig bevidsthed og etisk opførsel har dybe rødder i GLS’ forretningsstrategi. EcoVadis-stemplet hjælper os med at dokumentere vores engagement på de områder og viser især dette overfor vores kunder, men også til andre samarbejdspartnere.” siger Dr. Anne Wiese, Manager Corporate Responsibility ved GLS Group. ”Undersøgelsen har også gjort det nemmere for os at validere og forbedre vores tiltag.”


På trods af strengere krav har GLS forbedret sig i kategorierne miljø, arbejds- og menneskerettigheder samt etik. På den overordnede evaluering er firmaet kun ét point fra Guldstatus, som kun bliver givet til fire procent af alle ansøgere. Det betyder, at GLS Group er blandt de bedste seks procent af de bedømte firmaer. Kigger man udelukkende på logistikbranchen, er GLS blandt top ti procent, og er sågar blandt de bedste syv procent i forhold til de emner, der vedrører miljø. ”Vi udvikler kontinuerligt på vores bæredygtighedsstrategi. Resultaterne fra EcoVadis viser os, at vi er på rette vej.” siger Dr. Anne Wiese.

Revision på højde med internationale standarder

EcoVadis er en uafhængig og global aktiv udbyder af bæredygtighedsvurderinger. De evaluerer på firmaers indsats inden for kategorierne miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. Metodologien bag er baseret på internationale bæredygtighedsstandarder, heriblandt det Globale Rapporteringsinitiativ (GRI), FN Global Compact og ISO 26000-standarden (Vejledning om social ansvarlighed).

Sofistikerede pointkort gør det muligt at måle og sammenligne bæredygtighedsindsatsen fra de forskellige firmaer på tværs af brancher og verdensdele. Over 65.000 firmaer fra forskellige brancher er gennem tiden blevet evalueret af EcoVadis.

Om GLS Group

GLS Group forsyner over 200.000 kunder med pålidelig pakkelevering i høj kvalitet, komplimenteret med godstransport i visse lande samt express-service. ”Quality leader in parcel logistics” er GLS’ overordnede motto. Gennem datterselskaber og samarbejdspartnere dækker GLS Group over 45 lande og er globalt forbundet. Med sit netværk er GLS en af de førende inden for levering af pakker i Europa. GLS opererer desuden også i Canada og på USA’s vestkyst gennem datterselskaber. GLS-netværket består af 70 centrale og regionale hubs, 1400 depoter hvorfra ca. 26.000 distributionsbiler og 3.500 linehauls kører fra og til. GLS har ca. 19.000 ansatte. I regnskabet for 2018/19, skabte GLS Group en omsætning på 3,3 milliarder euro og afleverede 634 millioner pakker.

Besøg gls-group.com for mere information.

Emner

Kategorier


GLS Denmark og GLS koncernen -

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa.

GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V. (med hovedsæde i Amsterdam). GLS leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 200.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende inden pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Koncernen er også til stede i Canada og på USA’s vestkyst. GLS råder over ca. 70 centrale og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Omkring 19.000 medarbejdere, ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2018/19 transporterede GLS 634 mio. pakker og opnåede en omsætning på 3,3 mia. euro.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark