Gå til indhold
GLS hilser ny postaftale velkommen

Pressemeddelelse -

GLS hilser ny postaftale velkommen

Med den nye postaftale sikres en fri og lige konkurrence mellem aktører på postmarkedet, og derfor modtages aftalen med tilfredshed hos pakkedistributionsvirksomheden GLS.

Regeringen har indgået en bred politisk aftale med partierne Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre, Alternativet og Nye Borgerlige om fremtidens postvæsen.

Aftalen indeholder som det vigtigste en afskaffelse af den såkaldte befordringspligt, som PostNord hidtil har haft til opgave at varetage.

- Vi har længe været af den overbevisning, at det frie marked sagtens kan levere den nødvendige postservice til danskerne, så vi glæder os over den nye postaftale, siger administrerende direktør i GLS Denmark, Steen Kristensen.

Han afviser samtidig, at den ny postaftale vil medføre dårligere postbetjening.

- Vi er landsdækkende og yder samme service som PostNord. Vi leverer til samme pris uanset geografisk placering. Derudover har vi mere end 1.750 pakkeshops og leverer til dem seks dage om ugen i hele Danmark. Det inkluderer også de mere tyndtbefolkede områder og de mindre øer. Så pakkerne skal nok komme ud – også uden en befordringspligt, siger Steen Kristensen og tilføjer:

- Vi leverer alle nationale forsendelser dag til dag med 99 procents sikkerhed, så modtagerne skal ikke være nervøse for en forringet service, tværtimod.

GLS Denmark distribuerer i dag udelukkende pakker, men ifølge direktøren står andre aktører klar til at sikre omdelingen af breve.

- Vi mener ikke, at vi har det rigtige set-up til brevdistribution. Men vi er sikre på, at vores kolleger i branchen vil kunne løfte denne opgave på et tilfredsstillende niveau, så alle får deres breve, slutter direktør i GLS Denmark, Steen Kristensen.

Den nye postaftale træder i kraft ved årsskiftet, og GLS ser frem til fortsat at betjene kunder i hele landet med hurtig og præcis omdeling af pakker.

Emner

Kategorier


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er blandt de største pakkedistributører i Danmark inden for national og international pakkedistribution og kurérkørsel. Selskaberne er en del af GLS Group, der dækker mere end 40 lande i henholdsvis Europa og Nordamerika.

Under mantraet ”Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os” leverer GLS hele pakken. Innovative løsninger til B2B og B2C, herunder flere e-handelsløsninger, mere end 1.750 PakkeShops fordelt over hele landet og dag-til-dag levering med 99 procents leveringssikkerhed i Danmark. Mantraet gælder også for virksomhedens mere end 1.200 medarbejdere, som løfter hinanden til nye niveauer – fagligt såvel som personligt.

GLS-koncernen klimakompenserer for sin samlede CO2-udledning, indtil de når deres mål om nulemission senest i 2045.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS

Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark