Gå til indhold
GLS investerer i Herning

Pressemeddelelse -

GLS investerer i Herning

Kolding, 23. november 2017. Med en investering på over 15 mio. kr. styrker GLS sin position i det midtjyske. GLS udvider det eksisterende depot og skaber samtidig bedre rammer for depotets 115 medarbejdere.

GLS investerer massivt i fremtiden

Udvidelsen af depotet i Herning er en del af et omfattende udvidelsesprogram på flere GLS- adresser i Danmark. - Vores kunder har allerede sendt 25% flere pakker med os i 2017 i forhold til samme tidsrum sidste år, siger Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark. Han fortsætter: - GLS står for høj kvalitet og hurtig levering til modtagerne, og vi vil være sikre på, at vi også i fremtiden kan leve op til det løfte, så vi støtter vores kunders fortsatte succes. Derfor investerer vi nu massivt i Herning, Odense og København.

Med udvidelsen af depotet på Nystedvej, der stod klar i juni 2017, kan de 115 medarbejdere håndtere op til 50% flere pakker sammenlignet med i dag. Det får betydning for hele området i det vestlige Midtjylland, som GLS depotet i Herning betjener; fra Thisted og Nykøbing M. i nord til Ringkøbing, Skjern og Ikast i syd. Modtagerne af pakkerne vil dermed fortsat kunne regne med hurtige og pålidelige leverancer fra GLS, selv når mængden af pakker stiger i fremtiden, som prognoserne forudsiger.

Bedre infrastruktur og arbejdsmiljø

I alt kommer 2.800 m2 under tag – heraf 12 nye porte. Men den vigtigste ændring er i infrastrukturen i selve depotet. - Vores sorteringsanlæg er ændret fundamentalt i opsætning og struktur og derfor kan vi nu håndtere flere pakker, fortæller Karsten Klitmøller, og fortsætter: - Udover at vi løfter kapaciteten, arbejder vi også fokuseret på at forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere. Det betyder, at vi forbedrer arbejdsgange, reducerer antallet af løft, støjgener mv. Det nye fuldautomatiske anlæg giver i sig selv langt færre manuelle håndteringsopgaver, hvilket også frigiver medarbejderne til andre og mere afvekslende opgaver.

Udover investeringen i Herning, udvider GLS desuden depoterne i København og Odense. En samlet investering på over 100 millioner kr.

Emner


GLS Denmark og GLS koncernen -

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa.

GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V. (med hovedsæde i Amsterdam). GLS leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 200.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende inden pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Koncernen er også til stede i Canada og på USA’s vestkyst. GLS råder over ca. 70 centrale og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Omkring 19.000 medarbejdere, ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2018/19 transporterede GLS 634 mio. pakker og opnåede en omsætning på 3,3 mia. euro.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark