Gå til indhold

Pressemeddelelse -

GLS investerer i Odense

Kolding, 23. november 2017. I sidste uge tog GLS det symbolske første spadestik til et nyt depot i Tietgenbyen. Med en investering på over 43 millioner kr. styrker GLS sin position i det fynske og skaber samtidig bedre rammer for medarbejderne. Depotet beskæftiger over 100 medarbejdere.

GLS investerer massivt

Nybyggeriet i Odense er en del af et omfattende udvidelsesprogram på flere GLS-adresser i Danmark. - Vores kunder har allerede sendt 25% flere pakker med os i 2017 i forhold til samme tidsrum sidste år, siger Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark. Han fortsætter: ”GLS står for høj kvalitet og hurtig levering til modtagerne, og vi vil være sikre på, at vi også i fremtiden kan leve op til det løfte, så vi støtter vores kunders fortsatte succes. Derfor investerer vi nu massivt på landsplan og altså også i Odense.

I de nye driftsfaciliteter i Tietgenbyen kan der håndteres op til 25.000 pakker dagligt på de ca. 3.200 m2. Det er 70% flere end i det nuværende depot, der ligger bare 8 km derfra, og hvor der ikke er mulighed for yderligere udvidelser. En fordobling i antallet af tilkørselsramper til 81 vil gøre arbejdet endnu mere effektivt, idet flere biler vil kunne læsses og losses samtidigt. Desuden vil pakkerne kunne leveres direkte til de øvrige destinationsdepoter uden omladning. Det sparer tid.

GLS passer godt på medarbejderne og dine pakker

GLS forbedrer også arbejdsbetingelserne i det nye Depot Odense for de over 100 medarbejdere, distributionspartnere og deres chauffører. Der bliver bl.a. taget hensyn til bygningernes tæthed mellem biler og bygningsfacader, så trækgener og varmetab minimeres mest muligt, når de mange biler skal tømmes og pakkes. Betydeligt større kontor- og opholdsfaciliteter bliver ligeledes etableret – i alt 550 m2.

I det nye depot øger GLS endnu en gang sikkerhedsniveauet for at passe ekstra godt på pakkerne. GLS benytter i forvejen højteknologiske alarm- og sikkerhedsteknikker, både indenfor og udenfor et depot, men øger nu sikkerheden yderligere med en ekstra adgangskontrol, som alle køretøjer skal passere, inden de får adgang til depotet i Tietgenbyen. GLS udvider desuden depoterne i København og Herning. En samlet investering på over 100 millioner kr.

Emner


GLS Denmark og GLS koncernen -

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa.

GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V. (med hovedsæde i Amsterdam). GLS leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 200.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende inden pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Koncernen er også til stede i Canada og på USA’s vestkyst. GLS råder over ca. 70 centrale og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Omkring 19.000 medarbejdere, ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2018/19 transporterede GLS 634 mio. pakker og opnåede en omsætning på 3,3 mia. euro.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark