Gå til indhold
GLS investerer over 100 millioner på landsplan

Pressemeddelelse -

GLS investerer over 100 millioner på landsplan

Kolding, 23. november 2017. Her inden højsæsonen for alvor sætter ind har GLS netop udvidet sit største depot i København. Omkring 60 millioner kroner er brugt på en ekstra fjerde bygning og et nyt sorteringsanlæg, der blev taget i brug i sidste uge. Depotet kan nu håndtere op til 50% flere pakker. Samtidig har GLS igangsat udvidelser af depoterne i Odense og Herning.

Den netop gennemførte udvidelse af depotet i København er første skridt i en stort anlagt udbygning, der omfatter flere af GLS’ syv depoter i Danmark. - Det er et skridt, der styrker GLS netværket betydeligt, da mere end 40% af alle de pakker, som vores kunder sender, kommer omkring København, siger Karsten Klitmøller, General Manager, GLS Denmark.

Karsten Klitmøller fortsætter: - Udvidelsen i København og de igangsatte investeringer i Odense og Herning sikrer, at vi fortsat kan yde vores kunder en meget høj kvalitet - både nu, på det tidspunkt af året, hvor der sendes allerflest pakker - og i en fremtid med stadigt flere pakker.

God plads til pakker og køretøjer i Tåstrup

GLS har bygget en ny terminal og en ny forbindelse mellem de eksisterende bygninger ved depotet i Tåstrup, og dermed er der skabt ét stort sammenhængende kompleks. Det betyder, at GLS vil kunne håndtere helt op til 50% flere pakker på de 12.500 m². Samtidig er antallet af porte steget med 50 porte til nu over 300, og alle chauffører får deres egen plads, hvilket gør det meget hurtigere at læsse og losse bilerne.

Bedre rammer for medarbejderne og partnerne

Det udvidede depot kommer også depotets mere end 500 medarbejdere til gode. De får bedre plads, og pakkeflowet bliver mere ensartet, ligesom GLS vil kunne håndtere endnu flere pakker end tidligere automatisk, takket være det nye højteknologiske sorteringsanlæg.

I det udvidede depot har GLS desuden udvidet faciliteterne til distributionspartnerne, så de har mulighed for at arbejde ud fra samme adresse. Det effektiviserer samarbejdet og gavner dermed i sidste ende modtagerne af de mange pakker.

Emner

Kategorier


GLS Denmark og GLS koncernen -

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa.

GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V. (med hovedsæde i Amsterdam). GLS leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 200.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende inden pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Koncernen er også til stede i Canada og på USA’s vestkyst. GLS råder over ca. 70 centrale og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Omkring 19.000 medarbejdere, ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2018/19 transporterede GLS 634 mio. pakker og opnåede en omsætning på 3,3 mia. euro.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark