Gå til indhold
GLS udvider kapaciteten: Nyt distributionscenter i Kolding står klar til Black Friday

Pressemeddelelse -

GLS udvider kapaciteten: Nyt distributionscenter i Kolding står klar til Black Friday

GLS Denmarks nyeste distributionscenter på Venusvej i Kolding har sorteret sin første pakke, lige inden Black Friday skyder årets travleste periode i gang. Afsendere og modtagere i Sydjylland kan dermed se frem til at få flere pakker leveret med GLS, når de handler online.

Mens spændingen stiger op til Black Friday og årets juleshopping har GLS gjort deres nyeste distributionscenter klar til at assistere højsæsonen for online handel. Med en strategisk placering på Venusvej i Kolding øger GLS deres kapacitet i Sydjylland med 20 %, så kunder fra Fredericia og ned til grænsen kan få endnu flere pakker leveret med GLS.

Pakkedistributøren har i forvejen et distributionscenter i Kolding med adresse på Kokmose. Dette vil fremover fungere som et internationalt distributionscenter, hvorfra internationale forsendelser modtages og afsendes.

- Sammen med vores eksisterende lokation i Kolding, øger vi vores lokale kapacitet samtidig med, at vi forstærker vores internationale kapacitet. Det kommer især vores afsendere og modtagere til gode under Black Friday og julen, hvor endnu flere kan få leveret deres pakker med GLS og dermed få dag-til-dag levering, siger Henrik Nyegaard, Director Operations i GLS Denmark.

GLS, som har hovedsæde i Kolding, leverer 99 % af deres pakker med dag-til-dag levering – også i højsæsonen. En stor del af pakkerne leveres til deres 1.700 PakkeShops, som modtager pakker mandag til lørdag. For at sikre hurtig levering i højsæsonen leverer de dog også til alle åbne PakkeShops søndagen efter Black Friday.

Udstyret med et fuldautomatisk sorteringsanlæg
Det nye distributionscenter er en udvidelse til den bygning, GLS købte for to år siden. Udvidelsen på 3.200 kvm inkluderer to nye bygninger, hvorfra pakkerne bliver fordelt ud til distributionsbiler og lastbiler, som transporterer dem til modtagere, PakkeShops og GLS' øvrige depoter.

Den længste af de to bygninger strækker sig 126 meter, men takket være et fuldautomatisk sorteringsanlæg er der ingen behov for lange gåture. Systemets avancerede software er programmeret til at sortere GLS' pakkemix effektivt. Det reducerer behovet for manuelt arbejde og forbedrer arbejdsgangene for GLS' medarbejdere.

Således ser GLS frem til at levere endnu flere pakker under dette års højsæson, som strækker sig fra november til og med januar.

Emner

Kategorier

Regions


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er blandt de største pakkedistributører i Danmark inden for national og international pakkedistribution og kurérkørsel. Selskaberne er en del af GLS Group, der dækker mere end 40 lande i henholdsvis Europa og Nordamerika.

Under mantraet ”Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os” leverer GLS hele pakken. Innovative løsninger til B2B og B2C, herunder flere e-handelsløsninger, mere end 1.700 PakkeShops fordelt over hele landet og dag-til-dag levering med 99 procents leveringssikkerhed i Danmark. Mantraet gælder også for virksomhedens mere end 1.200 medarbejdere, som løfter hinanden til nye niveauer – fagligt såvel som personligt.

GLS-koncernen klimakompenserer for sin samlede CO2-udledning, indtil de når deres mål om nulemission senest i 2045.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark