Gå til indhold
GLS udvider og bygger nyt stort depot i Sdr. Borup ved Randers

Pressemeddelelse -

GLS udvider og bygger nyt stort depot i Sdr. Borup ved Randers

GLS har gennem flere år haft tocifret vækst, og for fortsat at kunne ekspandere i Midt- og Nordjylland er tiden kommet til at øge kapaciteten i området. Valget er faldet på erhvervsområde Sdr. Borup v. Randers, der har en central og attraktiv placering tæt på Motorvej E45. Her har GLS netop overtaget en grund på 24.100 kvadratmeter.

”Som et vigtigt skidt på vores vækstrejse, er det med stor glæde, at vi netop har overtaget grunden i Randers. Det er samtidigt et klart udtryk for vores stålsatte fokus på fortsat at levere markedets højeste kvalitet og give kunderne den bedste oplevelse, når de bruger GLS,” udtaler Steen Kristensen, Managing Director v. GLS Denmark A/S.

300 - nye arbejdspladser på vej

GLS går nu i gang med projektering og planlægning af det nye depot. Der vil fra start være fokus på bæredygtighed - både med hensyn til energiforbrug på depotet og forberedelse til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm.

Når depotet er fuldt udbygget, er der udsigt til 300 lokale arbejdspladser på depotet og i de tilknyttede distributionsbiler.

At GLS har valgt at placere sig i Randers Kommune, er selvsagt noget der skaber glæde på borgmesterkontoret.

”For Randers Kommune har det enormt stor betydning, at stærke virksomheder som GLS Denmark A/S vælger at etablere sig her. Det sender et klart signal til andre virksomheder om de gode muligheder, der er i Sdr. Borup. Samtidig er det en stor investering i vores kommune som skaber arbejdspladser under anlægsfasen og skaber nye lokale arbejdspladser på virksomheden fremover. Derfor ser jeg selvfølgelig frem til at byde GLS velkommen til Randers,” siger borgmester Torben Hansen.

Emner

Kategorier


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark