Gå til indhold
GLS-drevet PakkeShop
GLS-drevet PakkeShop

Nyhed -

GLS åbner 2 nye, store PakkeShops

For fortsat at sikre pakkemodtagere og afsendere god service og kvalitet, åbner GLS nu yderligere 2 GLS-drevede PakkeShops i København på hhv. Nordre Frihavnsgade 68 i hjertet af Østerbro og på Ny Carlsberg Vej 42 i den vestlige del af byen. Der er begge steder tale om store PakkeShops, som er klar til at modtage en væsentlig del af årets helt store pakkevolumen i disse områder.

Det er ikke tilfældigt, at åbningen sker lige i dagene op til årets travleste periode. I peak-sæsonen 2018 havde GLS i enkelte PakkeShops helt op imod 10.000 pakker igennem systemet. Det resulterede flere steder i meget travle dage for både PakkeShop-medarbejdere og chauffører, og hvad endnu vigtigere var, i alt for lange køer og ventetider for kunderne. Det håber vi hermed at kunne afhjælpe og at være med til at sikre en bedre kundeoplevelse og bidrage til den gode julestemning.

Vi ser frem til at hilse på en masse nye kunder i vores PakkeShops, hvor vi gør vores ypperste for at sikre en høj grad af service med gratis smil på vejen.

Emner

Kategorier

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relateret materiale

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark