Gå til indhold
GLS-drevet PakkeShop
GLS-drevet PakkeShop

Nyhed -

GLS åbner 2 nye, store PakkeShops

For fortsat at sikre pakkemodtagere og afsendere god service og kvalitet, åbner GLS nu yderligere 2 GLS-drevede PakkeShops i København på hhv. Nordre Frihavnsgade 68 i hjertet af Østerbro og på Ny Carlsberg Vej 42 i den vestlige del af byen. Der er begge steder tale om store PakkeShops, som er klar til at modtage en væsentlig del af årets helt store pakkevolumen i disse områder.

Det er ikke tilfældigt, at åbningen sker lige i dagene op til årets travleste periode. I peak-sæsonen 2018 havde GLS i enkelte PakkeShops helt op imod 10.000 pakker igennem systemet. Det resulterede flere steder i meget travle dage for både PakkeShop-medarbejdere og chauffører, og hvad endnu vigtigere var, i alt for lange køer og ventetider for kunderne. Det håber vi hermed at kunne afhjælpe og at være med til at sikre en bedre kundeoplevelse og bidrage til den gode julestemning.

Vi ser frem til at hilse på en masse nye kunder i vores PakkeShops, hvor vi gør vores ypperste for at sikre en høj grad af service med gratis smil på vejen.

Emner

Tags


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relaterede nyheder