Gå til indhold
Sorteringspersonale i julehumør ved GLS.
Sorteringspersonale i julehumør ved GLS.

Nyhed -

Rekord-jul hos GLS

I denne sidste (hele) uge inden juleaften sætter GLS ny rekord.

I ’tirsdagsdøgnet’ har vores sorteringskapacitet i Depot København kørt optimalt og slået alle tidligere rekorder - selv den nyeste fra i år fra tirsdagen efter Black Friday.

”Vi er stolte over den tillid, som danskerne viser GLS ved at lade os fragte deres julegaver. Med en vækst på 20 % i forhold til samme periode sidste år, varmer det ekstra meget, at vores medarbejdere fortsat er i julehumør og finder overskud til at skabe god stemning i en travl juletid,” siger Karsten Klitmøller, General Manager hos GLS Denmark.

På denne årets sidste meget store afhentningsdag har sorteringen i GLS' Depot København skabt juleglæde og modtaget chaufførerne med et smil på læben, da de i går eftermiddags kom retur til depotet med de mange afhentede pakker.

Emner

Tags


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relaterede nyheder