Gå til indhold
GLS afhenter og leverer fortsat pakker til hele Danmark
GLS afhenter og leverer fortsat pakker til hele Danmark

Pressemeddelelse -

GLS tager de nødvendige forholdsregler til fortsat at kunne forsyne Danmark

Kolding, den 13. marts 2020. Håndsprit, afstand, hjemmearbejdsplads og ekstra rengøring er tiltag som vi alle skal iværksætte for at hindre smittefare. Med disse tiltag iværksat afhenter og leverer GLS fortsat pakker til hele landet.

Både i går og i dag har GLS gjort klar til at følge Statsminister Mette Frederiksens retningslinjer fra på mandag. Mere end 50 % af medarbejderne er sendt hjem for at passe de daglige opgaver fra hjemmets fire vægge. Alle møder – interne som eksterne – er udskudt, indtil vi er igennem denne nationale nedlukningsperiode. Og GLS’ depoter og lokationer er lukket for almindelig adgang for eksterne besøgende.

GLS sender fortsat pakker til hele Danmark

Mange af GLS’ kunder forsyner Danmark med varer, der fortsat er behov for i denne nedlukningsperiode. Derfor sikrer GLS fortsat høj kvalitet i både afhentning og levering af pakker til hele landet. Alle procedurer følges som sædvanligt og enkelte nye er tilført.

Som modtager af en GLS-pakke, kan du som et nyt tiltag udstede en midlertidig fuldmagt til at modtage pakker uden kvittering, så du fortsat holder afstand til andre mennesker. Du finder fuldmagten på vores hjemmeside, vores Facebook og LinkedIn.

Forholdsregler i GLS PakkeShops

Vores modtager kan selvfølgelig fortsat hente sine pakker i vores mere end 1.600 PakkeShops fordelt i hele landet. For også her at sikre god afstand mellem mennesker, opfordrer GLS til at hente pakker uden for normal spidsbelastning, som de fleste steder er mellem kl. 15.00-18.00. Derudover er der sikret ekstra rengøring af f.eks. scanner til kvittering og opfordring til afstand til andre kunder på 2 meter.

Følger situationen nøje

GLS tager naturligvis situationen alvorligt og følger udviklingen nøje, samt sikrer de rette forholdsregler og som minimum, at myndighedernes anbefalinger efterleves.

Generel driftsstatus opdateres løbende til GLS’ kunder og modtagere på hjemmesiden og internt sikres løbende information og opdatering, når nye tiltag iværksættes. 

Emner


GLS Denmark og GLS koncernen -

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa.

GLS Denmark og GLS Express er selskaber af GLS, General Logistics Systems B.V. (med hovedsæde i Amsterdam). GLS leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 200.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende inden pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 45 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS en af de førende udbydere af pakkedistribution i Europa. Koncernen er også til stede i Canada og på USA’s vestkyst. GLS råder over ca. 70 centrale og regionale hubs og ca. 1.400 depoter og agenturer. Omkring 19.000 medarbejdere, ca. 26.000 distributionsbiler og ca. 3.500 line hauls arbejder hver dag for GLS. I regnskabsåret 2018/19 transporterede GLS 634 mio. pakker og opnåede en omsætning på 3,3 mia. euro.

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relateret materiale

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS

Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark