Gå til indhold
GLS PakkeShops bugner af pakker
GLS PakkeShops bugner af pakker

Nyhed -

Årets travleste tid kræver strategi og planlægning

Kolding, 10. december 2019. Black Friday har år efter år, slået sine egne rekorder. 2019 blev ingen undtagelse. Det mærkede man tydeligt hos GLS, én af Danmarks største pakkedistributører. Antallet af pakker til private modtagere sendt med GLS og til levering i en GLS PakkeShop ligger i øjeblikket ca.
30 % højere i forhold til samme tid sidste år. Denne volumenstigning er hovedsageligt genereret hos GLS´ kunder i løbet af Black Friday weekenden.
Virksomheden har året igennem haft imødegåelsen af årets travleste periode som en vigtig del af sin strategiske planlægning, og effekten har indtil videre stået mål med indsatsen. 

”Vi valgte scenariet: Det kommer til at gå rigtigt stærkt i år. Dernæst sikrede vi os fortsat fælles forståelse for vigtigheden af sammenhæng og præcision i alle processer. Derfra forberedte vi os målrettet og grundigt i alle vores afdelinger og produktionsled. ” siger Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark, ”og vores medarbejdere i alle 9 depoter, i vores PakkeShops, distributionspartnere og chauffører har gjort en fantastisk indsats, og vi har modtaget mange positive tilkendegivelser. Jeg er stolt over den måde, tingene indtil nu er blevet håndteret på. Men vi hviler ikke på laurbærrene, for den travleste periode ligger stadig lige foran os”.

Erfaringen er en vigtig medspiller
GLS samarbejder med flere af landets mest populære webshops, og kan tydeligt mærke, at disse også bruger de senere års erfaring til at være ekstra godt forberedte på sæsonens startskud med Black Fridays udfordringer. ”Vores samarbejde er uhyre vigtigt og kommer i sidste ende alle til gode, både chauffører, pakkemodtagere og ikke mindst vores kunder, som har ry for god service”, siger Karsten Klitmøller. GLS har i løbet af året åbnet flere en 100 nye PakkeShops og øget kapaciteten i en stor del af de bestående. Blandt disse 2 nye, store, egne PakkeShops i København.

Vær i god tid
GLS minder nu alligevel igen i år alle pakkemodtagere og -afsendere om at bevare det gode december humør og være i god tid, både med indkøb og forsendelse af årets gaver. For som altid må pakkerne, også i år, i nogle tilfælde forventes at være lidt længere tid undervejs i den kommende måned, for der er pres på hele vejen rundt, og der kan være tæt og langsom december-trafik med lange køer.”Sidste år mærkede vi tydeligt forbrugernes vilje til at bakke vores travle chauffører op og løbende hente deres pakker i en af de mange GLS PakkeShops, samme dag som de modtager en advisering” siger Karsten Klitmøller, ”derfor tror vi også på deres hjælp i år. Og de skal vide, at dette virkelig er en stor hjælp for alle”.

Distribution i november og december
GLS omdeler pakker til både erhverv og private til og med den 23. december. Det vil også være muligt at afhente private pakker i GLS’ egne PakkeShops til og med kl. 19 den 23. Mange af de øvrige GLS PakkeShops følger naturligvis den pågældende butiks åbningstider.

www.gls-group.eu kan man se en detaljeret oversigt over pakkeafhentning og -distribution.

Emner

Kategorier

Kontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relateret materiale

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution i Europa

Med mere end 1.750 PakkeShops i Danmark og et stærkt europæisk netværk er GLS en seriøs partner til det danske erhvervsliv.

GLS
Kokmose 3
6000 Kolding
Danmark