Gå til indhold
GLS linehaul på vej til grænsen
GLS linehaul på vej til grænsen

Nyhed -

Brexit går ind i næste fase

Den 1. februar starter en overgangsperiode på indtil videre næsten et år. Frem til 31. december 2020 fortsætter forholdet til Storbritannien som hidtil, når vi taler samhandel.

EU og Storbritannien fokuserer på at forhandle en frihandelsaftale på plads frem til udgangen af 2020. Denne aftale vil fortælle, hvordan forholdene bliver efter 1. januar 2021.

Det er derfor fortsat muligt at sende pakker som hidtil til Storbritannien efter 1. februar.

Destinationer som bl.a. De Kanariske Øer, Gibraltar, Jersey m.v. skal fortsat have toldfaktura med. Se komplet oversigt over de lande og toldfrie områder, hvor der kræves faktura og evt. udførelsesangivelse her.

I oktober måned bør vi blive klogere på, hvornår en endelig afgørelse om frihandelsaftale eller hard Brexit ligger fast. 

Emner

Tags


GLS Denmark og GLS Group

GLS Denmark og GLS Express er datterselskaber af GLS Group. GLS Group leverer pålidelige pakkedistributionsløsninger af høj kvalitet til mere end 240.000 kunder og tilbyder derudover ekspres- og logistikydelser. "Kvalitetsførende indenfor pakkelogistik" – sådan lyder grundprincippet i GLS. Med egne selskaber og partnere dækker koncernen 40 lande, og er forbundet med hele verden via kontraktlige aftaler. Med sit vejbaserede netværk er GLS blandt de førende pakkedistributører i Europa. Koncernen har desuden datterselskaber i Canada og på USA’s vestkyst. GLS består af ca. 70 centrale og regionale hubs, ca. 1.400 depoter med ca. 28.000 last mile distributionsbiler og ca. 4.000 line hauls samt omkring 19.000 medarbejdere. I regnskabsåret 2019/20 genererede GLS en omsætning på 3,6 mia. euro og distribuerede 667 mio. pakker. 

Pressekontakt

Marketing og kommunikation

Marketing og kommunikation

Pressekontakt GLS Denmark og GLS Express 76 33 11 00

Relaterede nyheder